• Workshop Toekomst en bestemming

  • 08 mei 2019

  Workshop

  Toekomst en bestemming


  Iedereen in onze prestatiegerichte maatschappij is zo nu en dan bezig met dromen, plannen maken en doelstellingen formuleren. Meestal maken mensen plannen rond hun carrière, woonst en financies. Eerder zeldzaam zie je mensen hun relatieleven, gezondheid of persoonlijke groeiplannen. Als je rond kijkt zie je dat sommigen er wonderwel in slagen hun dromen, plannen en doelstellingen te realiseren en anderen veel minder. Soms lijkt iemand zich op één vlak goed te ontplooien en blijkt een ander stuk van hun leven helemaal niet mee te evolueren.

  Hoe komt zoiets? Wat valt eraan te doen? Welke mentaal-psychologische en energetische principes zitten er in een goed uitgewerkte droom die een grote kans op realisatie heeft?
  Welke zijn de valkuilen en mankementen bij de slecht uitgewerkte levensplannen die bijna voorspelbaar op een verzanding en ontgoocheling zullen uitlopen?

  In deze tweedaagse workshop gaat Dr. Raes, psychiater en bedrijfscoach, je inwijden in de neuro-psychologische opbouw van een passioneel levensplan, dat vertrekt vanuit uw diepste zielsverlangen en zich stapsgewijs ontplooit tot in de concrete uitwerking van je dagelijkse leven. We gaan dit toepassen in de concrete uitwerking van jouw persoonlijke levensdromen en plannen.

  Deze sessie heeft tot doel om je eigen planning helder neer te zetten, in je professionele planning ook je persoonlijke groei, je relaties en je familieleven een passende plaats te bezorgen, en je plannen op een tijdlijn te leren visualiseren, waarbij je in voeling komt met de wetmatigheden van de tijd, zodat je tot realisatiekracht komt. De workshop is bedoeld voor ieder die vergeten doelstellingen weer wil activeren, de eigen levensloop efficiënter wil sturen en zich op een breder vlak wil realiseren.

  Wanneer Van za 1/8 (9.30u) tot zo 2/8 (17u)
  Waar Prov. Vl.-Brabant – De Kluizerij (Affligem)*
  Wie Dr Jan Raes
  Prijs 319 euro (wb)* / 299 euro (bk)*, incl. catering
  Voorwaarde Geen voorkennis vereist
  Doelgroep Mensen uit de bedrijfswereld, HR, coaching, zorgsector.
  Meebrengen Schrijfgerief