Locatie

De opleiding EPECA gaat door in De Kluizerij, Aalstersedreef 1, te 1790 Affligem, een voormalig Benedictijner klooster dat tot seminariecentrum werd omgebouwd. Hier kunnen we in alle rust de juiste energie vinden om de opleiding tot een succes te maken.

Voor de lunch en het avondeten worden vegetarische maaltijden voorgeschoteld. Deze zijn in de cursusprijs begrepen, evenals de koffiepauzes.

Er is mogelijkheid tot overnachting tijdens de weekends in tweepersoons (35 euro/dag)* of single kamer (75 euro/dag)*, inclusief ontbijt. Je kan hiervoor reserveren op het moment van je inschrijving.


zie www.dekluizerij.be

Wat is psycho energetica ‘Psycho’ verwijst naar het Griekse woord Psyché: Ziel: het meest wezenlijke aspect van de mens. Het woord ‘energetica’ verwijst naar het Griekse woord ‘energein’: verwerkelijken. Psycho-energetica verwijst naar de realiteit van de bezielde mens, met als centrale vraag: hoe kan de mens zich in het dagelijks leven totaal ontplooien en daarbij ook zijn diepste aspiraties vervullen?
Psycho-energetica staat voor een geheel van kennis, inzichten, waarden en vaardigheden nodig bij het begeleiden naar een optimaal functioneren van de menselijke psyché en dit in een multi-dimensioneel aspect. De psycho-energetica helpt jezelf te ontwikkelen, dichter bij je zielsmissie te komen en je bewust te worden van de vele multidimensionale invloeden in je leven.