Workshop Toekomst en bestemming

Toekomst en bestemmingIedereen in onze prestatiegerichte maatschappij is zo nu en dan bezig met dromen, plannen maken en doelstellingen formuleren. Meestal maken mensen plannen rond hun carrière, woonst en financies. Eerder zeldzaam zie je mensen hun relatieleven, gezondheid of persoonlijke groeiplannen. Als je rond kijkt zie je dat sommigen er wonderwel in slagen hun dromen, plannen en doelstellingen te realiseren en anderen veel minder. Soms lijkt iemand zich op één vlak goed te ontplooien en blijkt een ander stuk van hun leven helemaal niet mee te evolueren.

Hoe komt zoiets? Wat valt eraan te doen? Welke mentaal-psychologische en energetische principes zitten er in een goed uitgewerkte droom die een grote kans op realisatie heeft?

Welke zijn de valkuilen en mankementen bij de slecht uitgewerkte levensplannen die bijna voorspelbaar op een verzanding en ontgoocheling zullen uitlopen?

In deze tweedaagse workshop gaat Dr. Raes, psychiater en bedrijfscoach, je inwijden in de neuro-psychologische opbouw van een passioneel levensplan, dat vertrekt vanuit uw diepste zielsverlangen en zich stapsgewijs ontplooit tot in de concrete uitwerking van je dagelijkse leven. We gaan dit toepassen in de concrete uitwerking van jouw persoonlijke levensdromen en plannen.

Deze sessie heeft tot doel om je eigen planning helder neer te zetten, in je professionele planning ook je persoonlijke groei, je relaties en je familieleven een passende plaats te bezorgen, en je plannen op een tijdlijn te leren visualiseren, waarbij je in voeling komt met de wetmatigheden van de tijd, zodat je tot realisatiekracht komt. De workshop is bedoeld voor ieder die vergeten doelstellingen weer wil activeren, de eigen levensloop efficiënter wil sturen en zich op een breder vlak wil realiseren.

Wanneer Van za 1/8 (9.30u) tot zo 2/8 (17u)
Waar Prov. Vl.-Brabant – De Kluizerij (Affligem)*
Wie Dr Jan Raes
Prijs 319 euro (wb)* / 299 euro (bk)*, incl. catering
Voorwaarde Geen voorkennis vereist
Doelgroep Mensen uit de bedrijfswereld, HR, coaching, zorgsector.
Meebrengen Schrijfgerief

Ons aanbod aan cursussen Nu nog snel inschrijven

Een aantal reacties van deelnemersGetuigenissen

 • Gewone coachingsprocessen willen vanuit een bestaande toestand bewegen naar een gewenste toestand. Bij Psycho-energetische Coaching willen we deze gewenste toestand bij voorkeur door een versterkte verbinding met onszelf tot stand brengen en dit door...

  Philippe
 • Ik ben vele jaren thuis kunnen blijven voor mijn jonge kinderen. Nu ze wat ouder zijn dacht ik terug te gaan werken.
  Sinds het begin van de opleiding heb ik de virus te pakken. Psycho-energetisch coachen is wel écht mijn ding. Het is alsof ik...

  Marian
 • Ik ben Kinesist, Osteopaat en heb mijn opleiding al enige tijd af.
  “ik vind de opleidng Epeca nog een heel stuk dieper gaan dan de cyclyus intuitieve ontwikkeling die ik 3 jaar gevolgd heb.
  De opleiding heeft letterlijk mijn leven...

  Bernt
 • Ik heb een klassieke coachingsopleiding achter de rug en vond dat ik het coachen nog niet genoeg in de hand had, ik voelde dat dit intenser kon. Een klant bracht me in contact met Psycho-energetica. Een kennismakingsavond maakte me meteen warm. Dit...

  Jan
>Rouwcoach>Bedrijfscoach>Osteopaat>Coach